Therapeuten

Naomi en Elien staan steeds voor jou klaar en vormen een topteam. Beiden met eigen specialisaties om op deze manier een zo breed mogelijk publiek verder te helpen. Contacteer ons met jouw vragen!

Wij staan steeds voor jou klaar

Elien wouters

Ik studeerde in juni 2014 af aan de Universiteit Hasselt als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Ik koos toen voor de specialisatie sport. Maar tijdens mijn stage in de MS kliniek te Overpelt leerde ik ook veel over neurologische problematiek. Na mijn opleiding volgde ik enkele bijscholingen in de kinesitherapie, waaronder een uitbreidingscursus oefentherapie en training, dry needling en perinatale begeleiding bij Lief Portael.

Het werd snel duidelijk dat ik erg veel interesse had in osteopathie. Daarom startte ik ook in september 2014 met deze opleiding aan the International Academy of Osteopathy. Sinds juni 2019 behaalde ik mijn diploma en ben ik ook werkzaam als osteopaat.

Door mijn opleiding perinatale begeleiding en osteopathie, besefte ik erg veel interesse te hebben voor zwangerschap, mogelijke problemen die zich tijdens of na deze periode kunnen stellen, en pasgeborenen. Het is mijn doel om me daar als osteopaat ook meer in te verdiepen en ooit in te kunnen specialiseren.

Naomi Van gossum

ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Hasselt als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, met als specialisatie musculoskeletale revalidatie in de sport. Mijn passie voor sport heb ik verder kunnen uitbreiden tijdens mijn buitenlandse stage bij een voetbalclub in Nederland. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen binnen de post-operatieve revalidatie, sportgerelateerde blessures en sport performance.

Ook volgde ik verschillende vervolmakingscursussen zoals core stability training,pilates en dry needling

Word jij onze nieuwe collega?

Onze praktijk groeit. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Je komt terecht bij toffe collega's, elk met eigen specialisaties, zowel binnen osteopathie als kinesitherapie.

Wij zijn gepassioneerd door ons vak waarbij kwaliteit en vooral ook collegialiteit voorop staat.

Bekijk vacature
Voordeur praktijk kinesitherapie Elien Wouters

Maak een afspraak

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Kijk dan zeker even op onze contactpagina voor de contactmogelijkheden.

Contacteer ons